Om Olle Leckne

Jag Olle Leckne är entreprenör, investerare och professionell coach.

Jag är resultorienterad och erbjuder en trygghet genom min erfarenhetsbas då jag har varit med i stora och små sammanhang, uppgång och nedgång, stabila företag och små företag med problem.

Det som är meningsfullt för mig är hälsa, kärlek och entreprenörskap.

Något om vad som utvecklat mig till den jag är idag.

Jag Olle Leckne är född 1960 och har växt upp i västerort i Stockholm. Mina föräldrar tog med mig och min syster till Kanada 1967 och 1968 åkte vi tvärs över USA till Los Angeles där  när pappa forskade på CalTech. Jag skapade också en möjlighet att som vuxen utforska Asien genom att  bo i Singapore 1996-1999 med min familj. Den profesionella resan kan du läsa om här snart.

De intresseområden jag väljer att dela med mig av här på denna sajt är i) Empowerment som är det kraftfullaste sättet att vara på (som jag upptäckt) som skapar nya och fördjupade relationer såväl som nya och oväntade resultat. ii) Mod. Mod är den röda tråd som genomsyrar mänskilgeten och gör nya möjligheter möjliga samtidigt som rädslan utan mod hindrar och utgår det största motståndet för förändring. iii) Inspiration. Inspiration är en bra startenergi som fungerar som katalysator för processer.

Jag vill bidra till att förbättra vård och omsorg och det gör jag genom Empowerment på olika sätt. Det sammanhang som du kommer få uppleva och höra mest om är Empowerment Invest.

Du är också välkommen med på den resan. Klicka här för mer info.