Rådgivning

Med en professionell rådgivare gör du bättre vägval 

Erbjudande

Vi erbjuder affärsrådgivning för att hjälpa dig att ta kloka beslut och vägval för din verksamhet.

Rådgivningens syfte

Vi har erfarenhet och kunskap om olika branscher och kan hjälpa dig att ta itu med utmaningar som du står inför:

Vi kan hjälpa dig att få klarhet i komplexa problem och att hitta lösningar som är bäst för din verksamhet.

Några situationer

Vägval och konsekvenser

Affärsrådgivning är värdefull i situationer där du behöver hjälp med att utvärdera olika alternativ, fatta beslut och förstå konsekvenserna av dina val. 

Vi kan hjälpa dig att förstå vilka konsekvenser som dina beslut kan ha för din verksamhet och för din långsiktiga framgång.

Affärsrådgivning

Fördelar för klienten:

När du använder affärsrådgivning kan du förvänta dig att få ett objektivt perspektiv på dina utmaningar, ett bättre förståelse för dina möjligheter och risker, och ett tydligare fokus på dina mål.


Isolergrund typgodkänd husgrund
Nolato Silikonteknik
Säljarnas riksförbund
Leading Business

...det är bara då vi gör affärer

Att jobba med Olle Leckne är att lära sig något nytt varje dag. Hans förståelse för vår tids digitala transformation, där kundresan och kundvärdet är allt, fascinerar mig. Som copywriter i vår grupp blir jag mer och mer medveten om vad det faktiskt innebär att skriva för målgruppen. Det kan låta självklart, men det är det inte. Med Olle som affärspartner lär jag mig hur sälj och marknad kan samspela för att verkligen nå målgruppen. Och det är bara då vi gör affärer. 

Anna Lafvas

Anna Lavfas

Copywriter, AL kommunikation

Oändligt med kunskap och idéer

Olle har öppnat mina ögon och vidgat våra vyer när det kommer till såväl Linkedin som den digitala kundresan i stort. Jag uppskattar Olles förmåga att läsa in behov, och komma med insikter utifrån detta. Jag ser Olle som en mentor, som hjälpt mig massor. Den som söker insikter inom digitala strategier, främst inom Linkedin gör rätt i att samtala med Olle som besitter oändligt med kunskap och idéer. Dessutom med mätbara konkreta resultat. 

Mattias Kovacs

Mattias Kovacs

Marknads & säljchef, Mirec Recycling Solutions

Öppnade verkligen mina ögon

Kan verkligen rekommendera Olle. Hans kurs linkedin för företagare öppnade verkligen mina ögon om hur viktigt det är och hur mycket man vinner på att lära sig att använda linkedin fullt ut och det blev väldigt tydligt att företag förlorar mycket på att inte satsa på sin företagssida. Hans presentation/kurs var tydlig, pedagogisk och upplagd på ett sådant sätt att man som lekman lätt kunde ta till sig informationen

Sigurd Wodlén Ödman

Sigurd Wodlén Ödman

Social Media och Account Manager på Kahls Kaffe AB

*Learn to take beautiful photos like this

Enroll In The Free Course Now

Get Your Photography Portfolio Started Now

Enter your details below to get instant access to this brand new 3-part video course

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
Page Created with OptimizePress