Olle Leckne

Om Olle 

Värt att veta om mig personligen

Jag är en engagerad person med ett tydligt syfte i åtanke.

"Stark dynamik och kreativitet"

"Olle är en mkt trevlig person som besitter en stark dynamik och kreativitet. Vilket gör att det händer positivt oväntade saker på våra möten. Jag får jag alltid nya insikter och verktyg av honom. Det är därför med stor glädje och entusiasm jag rekommenderar Olle." 

Pierre Hindersson, Leadership Management International

Utveckling

Sammantaget är jag en värdefull tillgång när det gäller att förverkliga intentioner och mål. Det som skiljer mig från andra är mitt fokus på utveckling. Syftet är att locka fram och förverkliga din fulla potential.

Mångsidig

Med min erfarenhet inom utveckling kan jag ta mig an ett brett spektrum av uppgifter och ansvar. Oavsett om det handlar om att arbeta med komplexa projekt, leda team eller som expert ge vägledning och råd. Vilket leder till goda resultat som oftast överträffar förväntningarna.

Expert

Som expert inom personlig och professionell utveckling och kan bidra till värdefulla insikter som hjälper individer och organisationer att nå sina mål. 

Sammantaget är jag en värdefull tillgång för de flesta team. 

Olle Leckne

Passion

Jag brinner för det jag gör och letar alltid efter sätt att utvecklas, förbättra och förnya mig. 

Jag är trygg i vem jag är, min kompetens och erfarenhet. Jag påstår, med ödmjukhet, att jag är en värdefull samarbetspartner.

Samarbete

Att samarbeta med mig kan ge en rad fördelar både för individer och organisationer. Jag är en stark kommunikatör och lagspelare, som kan arbeta effektivt med andra för att uppnå gemensamma mål. 

Produktivitet

Jag är också mycket organiserad och effektiv. Genom regelbunden mediation, goda vanor verkar jag med hög personlig produktivitet. Vilket gör att jag kan arbeta snabbt och utan att bli distraherad leverera projekt i tid och inom budget.

Storytelling 

Ta del av erfarenhet och vishet. Vill sprida det jag kan, så fler får glädje och insikt.

1: Historia - hur det börjadeBakgrund och karriär - utvalda uppdrag

2: Nutid - aktuelltGo To Market och export fokus

3: Framtid - ambitionerDigitaliserad expertis ger utväxling

Dialog förbättrar samtalsklimatet i samhället

Som medlem i dialognätverket utforskar och utvecklar jag min förmåga till dialog. När jag som värd för en dialoggrupp, som träffas regelbundet, har vi samtal i dialog med syfte att identifiera våra personliga kommunikationsmönster. Målsättningen är att bli medveten om och när dessa mönster hindrar dialog. På så vis kan vi lära kommunicera bättre, vilket leder till en positiv förändring. Lär mer här.

olle Leckne
sparring Olle leckne

Nätverkande, en subtil form av ledarskap

Som entreprenör sökte jag tidigt sammanhang där jag kunde söka och finna det jag behövde. Det gör jag fortfarande. LinkedIn nätverket är oftast närmaste vägen från A till B.  En insikt är att det bättre att hitta en expert än att försöka lära sig göra allt själv. Ledarskapet består i att vara lyhörd för motivationen och på så vis kunna engagera kompetenta personer för en gemensam sak.  Utan att behöva anställa.  

olles linkedin profil

OLLE LECKNE, LINKEDINMEDLEM SEDAN 2004

Välkommen till mitt nätverk

Många goda relationer och förtroenden

När du connectar med Olle får du 18 000+ andrahandskontakter. Bra om du vill bli introducerad.

mötesbokning

MÖTESBOKNING ONLINE

Möt Olle

Affärsrådgivning 30 min kostnadsfritt

Upptäck nya möjligheter och ta chansen att diskutera ditt företags vision och hur de kan förverkligas. 

Svara på korta frågor, boka tid i kalendern för ett online-möte

Ett lyckligt liv

Olle Leckne

Vara  glad och tacksam är en bra början. Leva livet fullt ut är ingen liten sak. Det är fullt möjligt. Hitta vägen dit. En väg är att gå på upptäcktsfärd. 

Olle leckne

Inspiration 

Du har nog redan upplevt det. När du har en hög energinivå går saker lättare. Friktionen försvinner. Kreativiteten ökar.  Du får saker gjort.


Copyright © Olle Leckne. Sprid gärna men ange alltid källan. Integritetspolicy.

Learn to take beautiful photos

Instant Access To This Free Course Now

Get Ready To Master Infrared Photography

Enter your details below to get instant access to this brand new 3-part video course

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
Page Created with OptimizePress