Sluta sälja – börja nätverka

Det är dags att byta fokus från kall försäljning till varma möten mellan människor. Vi har gjort det i många år. Och vi ska visa hur du kan bli en av de 78% som säljer mer utan att sälja.

Vi vet att du har ett tajt schema. Därför är vårt flexibla startpaket uppbyggt så att du kan uppleva varje kursavsnitt var som helst, när som helst.

Rätt fokus

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Köpbeteenden förändras. Det kräver en förändring i ditt sätt att arbeta med försäljning. Glöm traditionella försäljningsmetoder. De fungerar inte längre. Blotta ordet försäljare har fått en skrämmande klang. Det är dags att hitta nya sätt att arbeta på.

Vi har följt utvecklingen av efterfrågan. Vi var med innan LinkedIn och nätverkande förändrade vårt sätt att se på försäljning. Med våra samlade erfarenheter har vi utvecklat ett program som introducerar ett nytt sätt att arbeta med marknadsföring och försäljning.[/text_block]Försäljning på LinkedIn

Kursupplägget

I den första delen av programmet kommer du få lära dig att skapa en plattform för försäljning på LinkedIn.

— SPACER —

Starta e-kursen

Vart du vill, när du vill…

Se våra presentationer och demonstrationer vart som helst, när som helst.

Dela upp kursavsnitten så det passar ditt schema.

Videos och presentationer

En serie med 16 st kursvideos i en blandning mellan presentationer och demonstrationer på Linkedin.Arbetsbok för fältarbetet

Din personliga arbetsbok med övningar, noteringar och uppföljning av framsteg.Uppdateringar och tillgänglighet

Du kommer att ha full tillgång till startpaketet av e-kurser i ett år även om du väljer att lämna programmet.Vill du ha månatliga uppdateringar eller kundanssade kurser?

Bra, då kan du prenumerera på nytt kursmaterial för en tilläggskostnad.

Vad säger kunder om våra utbildningar?

Ni var så pedagogiska, lugna och inget tjafs, det uppskattade jag verkligen.

Eller vill du testa först?

Är du osäker på om det här passar dig? Du kan få testa två kursmoduler gratis! Klicka här för att skapa ett prova-på-konto.

Efter en månad får du ett erbjudande att teckna dig för hela e-kursen.