Köpprocessen har ändrats: Sluta sälja – sälj mer!

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”23″ font_color=”%23F7F0DE” width=”620″ line_height=”31″]Köparna väntar inte på dig för att få information.

De använder i stället sociala medier för att hitta lösningar, rekommendationer och övrig information inför köpbeslutet.[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”23″ font_color=”%23F7F0DE” width=”620″ line_height=”31″]Därför är det viktigare än någonsin att du anpassar dig till den nya köpprocessen och utvecklar din sociala säljkompetens. [/text_block]

Beställ e-kurs € 295

Testa gratis

I Selling socially träningsprogrammet

  • Ge för att få

    När du blir känd och omtyckt för den du är och det värde du ger kommer antalet inkommande förfrågningar öka från nätverket.

  • Sluta sälj

    Sluta sälj och sälj mer genom att hjälpa kunden köpa. Det traditionella sättet att sälja blir besvärligare för kunden. Digitaliseringen har för alltid förändrat förutsättningarna för försäljning och marknadsföring.

  • Följ din utveckling

    Affärer görs i mötet mellan människor. Med social selling ökar din försäljning med dina sociala förmågor. Men social selling score (SSI) kan du följa din utveckling och dina framsteg.

Kolla vad andra säger om Social Selling och LinkedIn

Olle är en mästare på Linkedin. Något han förmedlar på ett lättsamt och pedagogiskt sätt som ger resultat.

Christer Ackerman

Christer Ackerman
Scandinavian Employeeship Institute AB

Anna Rydell

Anna Rydell, Manpower

Jag och mitt säljteam har haft förmånen att ha Peter som tränare i social selling under flera tillfällen. Peter har genom sitt lugna och trygga sätt och genom sitt engagemang gett oss nya verktyg, utvecklat oss i att ta nya steg i användandet av LinkedIn och skapat en god plattform för fortsatt arbete framåt. Ett stort tack till dig för en mycket bra genomförd utbildning!

Koka Sexton

Koka Sexton, Social Selling Leader, LinkedIn

Leverage social selling to build relationships with your buyers early-on; create trust and value before you have a dialogue about price.

Anmäl dig nu för endast € 295

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”14″ top_padding=”5″ width=”940″]

Din e-kurs blir omedelbart tillgänglig genom inloggning direkt efter betalning

[/text_block]